Contact

Heeft u een vraag of opmerking, wilt u meer weten over Monsterboard.nl? Mail dan naar events@monsterboard.nl.

Volg monsterboard.nl op social media:

icoon-facebook icoon-twitter icoon-linkedin icoon-youtube  

Monster Year Event 2017

Op Donderdag 5 oktober organiseren wij de 7e editie van het Monster Year Event in het prachtige Westergastheater te Amsterdam met als thema:

Mobile candidate experience 2.0!

De wereld verandert en recruitment verandert mee. Laat je inspireren door topsprekers met de nieuwste inzichten in mobile, social en online recruitment, zodat jij talent beter en sneller voor je kunt winnen.
Keynote spreker Nancy Rademaker laat zien hoe jij in de wereld na morgen het voortouw kan nemen. Dr. Sascha Krause neemt ons mee in de wereld van Google en Mobile Jobsearch. Hazjier Pourkhalkhali geeft ons handige inzichten in het optimaliseren van je werken-bij site voor mobiel . Monster’s eigen CMO Andrew Warner vertelt je over de laatste ontwikkelingen op het gebied van Candidate experience bij Monsterboard. Daarnaast hebben we nog een leuke verrassing voor je in petto.

Naast het officiële programma nemen besteden we ook aandacht aan employer branding en de rol van video. Dit alles, zoals je van ons gewend bent op een toplocatie in een feestelijke setting met heerlijk diner en mooie wijnen. Kortom de perfecte gelegenheid om uitgebreid met je vakgenoten bij te praten.

Meld jezelf, eventueel met collega of relatie, nu aan en wees verzekerd van een plek.

aanmelden